Renungan

0
70 views

Garut News ( Rabu, 19/11 – 2014 ).

Rindang, Teduh, Nyaman, dan Indah. (Foto : John Doddy Hidayat).
Rindang, Teduh, Nyaman, dan Indah. (Foto : John Doddy Hidayat).

Alhamdulillah musim hujan parantos sumping, mugi janten berkah.

Salah sahiji cara Islam syukuran hujan, nyaeta “Ihyaul mawat/ngahirupkeun taneuh” ku melak rupi rupi tatangkalan nu ngajanteunkeun lembur urang sejuk, hejo, asri, endah, sehat.

Hayu ayeuna buktoskeun syukur urang mumpung usum hujan, shodaqoh jariah melak tatangkalan di tiap lahan nu kosong.

Tos halodo mah sesah.

Tanagi jeung modal teu sabaraha, tapi pahala jeung manfaat nu saumur-umur.

Amien….

*********

Pelbagai sumber.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here